Informatie

OVER SALES SQUARE

Het samenbrengen van mens en werk geeft ons na jaren werken in de uitzendbranche nog steeds een kick! Wij weten hoe belangrijk werk is in een mensenleven, en met name op het gebied van arbeidsgeluk. Iedereen heeft als het op werk aankomt zijn eigen drijfveren. Zo kiest commercieel talent voor zijn of haar vak omdat hij resultaten wil neerzetten voor het bedrijf of voor het klantcontact dat je hebt in commerciële functies. Voor ons is het bij elkaar brengen van mens en werk het mooiste vak dat er bestaat. Samen met commercieel talent en onze opdrachtgevers werken wij aan persoonlijke groei, ontwikkeling en continuïteit. Het maken van de beste match door middel van de beste kandidaat vormt hierin de basis.

Ewoud de Roos

De afgelopen zeven jaar heb ik in de uitzendbranche gewerkt en heb ik mezelf gespecialiseerd in sales en ondernemerschap. Ik heb op diverse kantoren als Sales-intercedent gewerkt en was verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Vervolgens heb ik als manager van het regionale callcenter intercedenten meegenomen in een structureler, gerichter en beter klantcontact.
Mijn werkervaring en drijfveer sluit naadloos aan op de profielen die ik vanuit Sales Square werf, selecteer en plaats, namelijk commercieel talent. Het is de meest waardevolle bagage die ik me kan wensen om te komen tot de beste match!

Met deze ervaring en expertise weet ik mens en werk perfect met elkaar te verbinden. Gespecialiseerd, Regionaal, Persoonlijk en méér dan Gedreven! 

Ewoud de Roos 

Sales Square


André Pater

Vanaf 2017 heb ik verschillende commerciële rollen vervuld. Met veel plezier en ambitie in dit vak vond ik het geweldig om met veel mensen in contact te zijn. De werkzaamheden vonden plaats in de financiële branche, met de overtuiging ‘Geld werk is mensenwerk’. Ondertussen was en ben ik een ondernemer pur sang, waar het toch kriebelt om meer te doen. Met ervaring in de uitzendbranche ben ik samen met Ewoud verder gegaan in Sales Square. Mijn specialisme als commerçant gecombineerd met de ondernemersspirit en de intrinsieke motivatie om een ieder om mij heen te helpen, legt de basis voor de werkzaamheden die ik uitvoer met Sales Square, namelijk commercieel talent van een baan voorzien! Ik maak er dan ook mijn missie van om een ieder aan een baan te helpen waar ze 100% gelukkig zijn en tot hun recht komen. ‘Door commercie voor commercie’ is iets wat je me dan ook vaker hoort zeggen. Met de focus op persoonlijke aandacht, helpen ontdekken wat je wil en laagdrempeligheid ga ik geen uitdaging uit de weg.

André Pater 

Sales Square

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.