Informatie

OVER SALES SQUARE

Het samenbrengen van mens en werk geeft ons na jaren werken in de uitzendbranche nog steeds een kick! Wij weten hoe belangrijk werk is in een mensenleven, en met name op het gebied van arbeidsgeluk. Iedereen heeft als het op werk aankomt zijn eigen drijfveren. Zo kiest commercieel talent voor zijn of haar vak omdat hij resultaten wil neerzetten voor het bedrijf of voor het klantcontact dat je hebt in commerciële functies. Voor ons is het bij elkaar brengen van mens en werk het mooiste vak dat er bestaat. Samen met commercieel talent en onze opdrachtgevers werken wij aan persoonlijke groei, ontwikkeling en continuïteit. Het maken van de beste match door middel van de beste kandidaat vormt hierin de basis.

Ewoud de Roos

De afgelopen zeven jaar heb ik in de uitzendbranche gewerkt en heb ik mezelf gespecialiseerd in sales en ondernemerschap. Ik heb op diverse kantoren als Sales-intercedent gewerkt en was verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Vervolgens heb ik als manager van het regionale callcenter intercedenten meegenomen in een structureler, gerichter en beter klantcontact.
Mijn werkervaring en drijfveer sluit naadloos aan op de profielen die ik vanuit Sales Square werf, selecteer en plaats, namelijk commercieel talent. Het is de meest waardevolle bagage die ik me kan wensen om te komen tot de beste match!


Met deze ervaring en expertise weet ik mens en werk perfect met elkaar te verbinden. Gespecialiseerd, Regionaal, Persoonlijk en méér dan Gedreven! 

Ewoud de Roos 

Sales Square

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.