Commercieel talent inzetten

Tegenwoordig is 24/7 bereikbaarheid de standaard, en dat het liefst via alle kanalen. In dit contact willen we de hoogste mate van dienstverlening.

Organisaties moeten meer dan ooit van zich laten horen. Een proactieve werkwijze is vereist om de concurrent een stap voor te blijven. Het inzetten van goed commercieel talent maakt het verschil tussen goede en geweldige dienstverlening. Het vergt een aanloopperiode van investeren voordat de inzet van commercie zich uitbetaald. Wanneer het “vliegwiel” op gang is gebracht zorgt de commercie voor een goed gevulde orderportefeuille. Het gaat uit van het principe “ alles wat je aandacht geeft groeit”.


SALES SQUARE TALENTENPOOL 

Sales Square werkt met een pool van commercieel talent. Zo hebben wij altijd de beste commerciële talenten voor u beschikbaar.

De talentenpool is continue onderhevig aan in-, door- en uitstroom van commercieel talent. Wanneer meer talenten en meer bedrijven gebruikmaken van de pool zal deze kwalitatief beter worden (multi-sided platform). Kwalitatief goed poolmanagement is in dit proces essentieel. Dit betekent dat wij continu onze pool beheren en zorgen voor nieuwe instroom. Voor de instroom maken wij  gebruik van de nieuwste zoektechnieken op internet (boolean search) en zetten sterk in op de kracht van het Sales Square talentennetwerk.   
Wij hebben regelmatig contact met het commercieel talent in onze pool. Het persoonlijke gesprek is volgens ons het beste HR instrument dat beschikbaar is. Hier zet Sales square dan ook op in! Wij weten wat er per individu speelt en kunnen daardoor de beste match maken. Het gaat om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek brengen. Daar zijn wij goed in! 

Neem contact op voor het maken van een afspraak!

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.