Werving en selectie sales talent

Werving en selectie sales talent

Bij werving en selectie besteedt u de volledige sollicitatieprocedure uit aan Sales Square waarbij u het commercieel talent vervolgens zelf in dienst neemt. Na indienstneming betaalt u Sales Square een van te voren afgesproken werving- en selectiefee.

Het proces

Stap 1.
U bespreekt samen met Sales Square het functieprofiel en past deze samen aan waar nodig > Sales Square checkt de Salespool en bepaalt of er een match mogelijk is > indien er geen match mogelijk is, wordt de vacature geplaatst op de website, worden er diverse sociale mediakanalen ingezet en wordt er gebruik gemaakt van het Sales Square salesnetwerk.

Stap 2.
Sales Square gaat ALTIJD voor de beste match! De binnengekomen sollicitaties worden beoordeeld en geselecteerd > Sales Square plant sollicitatiegesprekken en voert een STARR-gesprek met de sollicitant. Tevens worden er referenties ingewonnen en testen we het commercieel talent op tal van “commerciële” eigenschappen > bij elke mogelijke match wordt er een voorstelprofiel voor u gemaakt > tijdens het gehele proces wordt u geïnformeerd over de voortgang.

Stap 3.
Sales Square stelt de beste kandidaten aan u voor, met de redenen waarom zij geselecteerd zijn > Sales Square plant voor u en de kandidaten sollicitatiegesprekken op uw locatie > de kandidaten worden voorbereid op de sollicitatiegesprekken.

Alleen bij een geslaagde match en het in dienst nemen van het commercieel talent, wordt de werving- en selectiefee bij u  in rekening gebracht. Sales Square hanteert namelijk het principe: no cure, no pay!

Voor meer informatie over werving en selectie of het uitzetten van een vacature, neem contact op met Sales Square.